Title: Attālināta psiholoģiskā palīdzība un konsultēšana
Authors: Gulbe, Zane
Mihailovs, Ivans Jānis
Paiča, Inese
Dubiņins, Kirils
Bergmane, Tatjana
Keywords: attālināta psiholoģiskā palīdzība un konsultēšana;grupa;grupas attālināta vadīšana;tiešsaiste;ētiskie aspekti;tiesiskie aspekti;datu drošība;informētā piekrišana;digitālā kompetence
Issue Date: 2021
Publisher: Rīgas Stradiņa universitāte
Citation: Gulbe, Z., Mihailovs, I. J., Paiča, I., Dubiņins, K., Bergmane, T. Attālinātā psiholoģiskā palīdzība un konsultēšana: 2021. [Sast. Z. Gulbe]. Rīga: Rīgas Stradiņa universitāte, 55 lpp.
Abstract: Izdevumā ietverts gan individuālās, gan grupu psiholoģiskās palīdzības un konsultēšanas raksturojums, aplūkota ētisko un tiesisko aspektu nozīmība, uzsvērtas datu drošības un konfidencialitātes prasības, profesionālajā darbībā sniedzot psiholoģisko palīdzību un konsultējot attālināti, kā arī piedāvāts neliels ieskats digitālajā kompetencē 21. gadsimtā sākumā. Šis materiāls būs noderīgs psihologiem, psihologiem-pārraugiem un psiholoģijas studentiem, citu palīdzošo profesiju pārstāvjiem, kuri savus pakalpojumus piedāvā un sniedz attālināti, piemēram, pedagogiem, supervizoriem, sociālajiem darbiniekiem, karjeras konsultantiem, koučiem / izaugsmes veicinātājiem un dažādu jomu konsultantiem. Darbā iekļautā informācija var būt saistoša un ieinteresēt potenciālos klientus, kuri, iespējams, gūs iedrošinājumu attālinātai sadarbībai ar psihologu.
ISBN: 978-9934-563-98-0
License URI: http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:Collection of articles / Rakstu krājumi

Files in This Item:


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons