Title: Latvijas Valsts policijas tekstuālā un audiovizuālā komunikācija sociālajos medijos (Facebook un Twitter) 2020.-2021. gadā, izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā.
Other Titles: Latvian State Police textual and audiovisual communication on social media (Facebook and Twitter) during the 2020-2021 declared state of emergency.
Authors: Vita Savicka
Elīna Koržova
Komunikācijas fakultāte
Faculty of Communications
Keywords: Valsts iestādes komunikācija;tekstuālie un audiovizuālie līdzekļi;vēstījums;sociālie mediji;komunikācijas stratēģija.;Govermental communication;textual and audiovisual content;message;social media;communication strategy.
Issue Date: 2021
Publisher: Rīgas Stradiņa universitāte
Rīga Stradiņš University
Abstract: Ārkārtējās situācijas laikā viens no galvenajiem Valsts policijas mērķiem ir nodrošināt sabiedrības drošību. Šādos gadījumos ir svarīgi veikt jēgpilnu un uztveramu komunikāciju, lai pēc iespējas aptvertu lielāko sabiedrības daļu. Valsts policijas sociālo mediju Facebook un Twitter profilos vairāku gadu laikā ir iegūts liels sekotāju skaits, kas nodrošināja iespēju veikt efektīvu komunikāciju un nodot informāciju sabiedrībai par ārkārtējās situācijas aktualitātēm. Bakalaura darba temats – Latvijas Valsts policijas tekstuālā un audiovizuālā komunikācija sociālajos medijos (Facebook un Twitter) 2020.-2021. gadā, izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā. Bakalaura darba autore veic pētījumu par to, kā Valsts policija veica komunikāciju sociālajos medijos un par kādiem tematiem tika nodots vēstījums sabiedrībai ārkārtējās situācijas laikā, izmantojot tekstuālos un audiovizuālos līdzekļus.
During the state of emergency, one of the main goals of the Latvian State Police is to ensure public safety. In such cases, it is important to provide meaningful and sensible communication in order to reach the widest possible audience. Latvian State Police has gained a large number of followers on Facebook and Twitter in the last few years, which provided an opportunity to communicate effectively and provide information to the public about current news. The Bachelor's theme - Latvian State Police textual and audiovisual communication on social media (Facebook and Twitter) during the 2020-2021 declared state of emergency. The author of this bachelor's thesis conducts a study on how the State Police communicated on social media and what topics where used to convey the message to the public during the emergency, using textual and audiovisual means.
Description: Multimediju komunikācija
Multimedia Communication
Informācijas un komunikācijas zinātnes
Information and Communication Sciences
Appears in Collections:Bakalaura darbi

Files in This Item:


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.